Specialisatie 

Sinds 1997 werk ik als therapeut in Gouda.

Mijn specialisatie is de “brede aanpak” van klachten d.m.vv een combinatie van lichaamsbehandeling (ontspanning, doorbloeding) en lifestyle (voeding, stralingsreductie, oefeningen etc).

Een gecombineerde behandeling geeft meestal beter resultaat dan afzonderlijke therapieën.

Op deze manier kan er vaak nog veel verbeteren. Ook bij mensen die al allerlei therapieën hebben gedaan en niet meer verder komen.

Massage heeft een heilzaam effect. Mensen geven aan dat ze zich beter voelen, minder vaak lichamelijke klachten hebben en beter bestand zijn tegen stress.


Opleidingen

Ik heb opleidingen gevolgd in natuurgeneeskunde, massage- en bewegingstherapie, energetische geneeskunde, CranioSacraal Therapie, Viscerale (fascie) therapie en Osteopathie.


Waarom doe ik dit werk

Als 17-jarige wist ik al dat ik mensen wilde gaan helpen. Hoe? daar had ik toen nog geen idee van.

Na gewerkt te hebben als verpleegkundige en daarna 7 jaar als computerprogrammeur ben ik mijn hart gaan volgen en omgeschoold naar alternatieve geneeswijzen.


Registraties

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging VBAG als natuurgeneeskundig therapeut en geregistreerd bij de RBCZ (website: www.rbcz.nu en www.vbag.nl). In de praktijk geldt het medisch beroepsgeheim.
Via de VBAG is de praktijk aangesloten bij klacht en tuchtrecht. (Voor informatie zie: https://vbag.nl/algemene-informatie/klachten.html)

.  Els Droogers

  1. Natuurgeneeskundig therapeut

  2. Massage- en bewegingstherapeut


http://livepage.apple.com/

  Praktijk UpCare